- Stek kyllingkjøttdeig i en varm stekepanne med olje eller margarin til kjøttdeigen har fått en gyllen farge. Ha i revet hvitløk og chilikrydder. Smak eventuelt til med salt og pepper.
- Rull ut pizzadeigen, og legg den på et bakepapirkledd stekebrett, smør på pizzasaus og dryss over revet ost.
Har du ekstra tid - lag gjerne pizzadeigen selv.
- Fordel den stekte kjøttdeigen utover pizzabunnen.
4. Riv grønnkål i mindre biter. Ha noen dråper olje på grønnkålen og vend det raskt sammen før du legger kålen på pizzabunnen.
5. Del asparges i to, sitron i tynne, tynne skiver. Legg asparges, erter og sitronskiver på pizzabunnen. Dryss pinjekjerner over.
Skjær gjerne av det gule skallet og den hvite hinnen på sitronen før du skjærer den i tynne skiver - om du ønsker en mindre bitter smak.
6. Sett stekebrettet midt i ovnen og stek pizzaen på 220 °C i 12-15 minutter.
Dryss gjerne litt ekstra chilikrydder over før servering om du liker det litt hot.