Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pizza med strutseving

Pizza med strutseving

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 20 stk. strutsevingknopper
  • 1 ss finhakkede friske urter som f.eks.bladpersille, gressløk, oregano eller timian
  • 1 dl rømme eller crème fraîche orginal, 35 %
  • 50 g spekepølse , eventuelt spekeskinke
  • 1 stk. vårløk
  • 1 stk. halvstekt pizzabunn , enten hjemmelaget eller kjøpt
  • 100 g revet ost
  • 25 g parmesan

Oppskriftsintroduksjon

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Strutseving er i sesong kun noen få uker i løpet av året, derfor lønner det seg å sanke for å fylle opp fryseren. Da kan du lage pizza med strutseving når som helst! Lag din egen pizzadeig, gjerne eltefri pizzadeig - eller kjøp en halvstekt pizzabunn. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 20 stk. strutsevingknopper
  • 1 ss finhakkede friske urter som f.eks.bladpersille, gressløk, oregano eller timian
  • 1 dl rømme eller crème fraîche orginal, 35 %
  • 50 g spekepølse , eventuelt spekeskinke
  • 1 stk. vårløk
  • 1 stk. halvstekt pizzabunn , enten hjemmelaget eller kjøpt
  • 100 g revet ost
  • 25 g parmesan

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server pizzaen rett fra oven. Ha gjerne litt revet sitonskall på pizzaen, og klem over litt sitronsaft rett før servering. 

Pizza med strutseving

Podcast-episode: Slik sanker du de første ville vekstene

Podcast-episode: Perfekt pizzadeig med poolish

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13858, server:MP-PRD-WEB13 16.04.2025 14:04:00