Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pizzapannekake

Pizzapannekake

Ingredienser

4  porsjoner
  • 4 dl grovbakstmel
  • 7,5 dl melk
  • 4 stk. egg
  • 1 ts salt
  • 2 dl revet parmesan
  • 6 stk. rød cherrytomat i skiver
  • ca. 1 dl sorte oliven
  • 1 ts tørket oregano

Tilbehør:

  • 1 dl ruccula
  • 3 skiver spekeskinke eller parmaskinke
  • ca. 1 dl søt chilisaus
  • 1 dl lettrømme , gjerne smakt til med hvitløk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 587 kcal
Fett 23 g
Protein 31 g
Karbohydrater 59 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Server nystekt pizzapannekake med rucculasalat og biter av speke- eller parmaskinke på toppen. Hvitløksrømme og søt chilisaus smaker deilig til.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 4 dl grovbakstmel
  • 7,5 dl melk
  • 4 stk. egg
  • 1 ts salt
  • 2 dl revet parmesan
  • 6 stk. rød cherrytomat i skiver
  • ca. 1 dl sorte oliven
  • 1 ts tørket oregano

Tilbehør:

  • 1 dl ruccula
  • 3 skiver spekeskinke eller parmaskinke
  • ca. 1 dl søt chilisaus
  • 1 dl lettrømme , gjerne smakt til med hvitløk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 587 kcal
Fett 23 g
Protein 31 g
Karbohydrater 59 g

Slik gjør du

  1. Ha mel i en bolle. Hell i halvparten av melken og visp det sammen til en glatt røre. Spe med resten av melken. Visp inn egg og salt. La røren svelle i 20 minutter.
  2. Fyll røren i en bakepapirkledd langpanne, 20 x 40 cm, og dryss over parmesan. Stek kaken litt under midten i ovnen ved 225 ° C i ca. 10 minutter, til overflaten er stivnet.
  3. Ta pannen ut og legg på tomater og sorte oliven, fetaost og dryss over oregano. Stek kaken videre i ca. 15-20 minutter.

Server pizzapannekaken nystekt, legg på litt rucculasalat og biter av speke- eller parmaskinke på toppen. Hvitløksrømme og søt chilisaus smaker deilig til.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB15 23.11.2024 05:28:04