Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pølse med eple- og rødbetsalsa

Pølse med eple- og rødbetsalsa

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. krydderpølse eller annen pølse
  • 4 stk. pølsebrød , gjerne hjemmelagde
  • 1 dl alfalfaspirer eller andre spirer

Eple- og rødbetsalsa:

  • 100 g syltede rødbeter
  • 2 stk. stilkselleri (stangselleri)
  • 1 stk. grønt eple
  • 3 stk. vårløk
  • 2 ss finhakket frisk persille
  • 1 båt revet hvitløk
  • saft og skall av 0,5 stk. sitron

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Snadderpølse med fargerikt og sunt tilbehør! Her har vi toppet pølsa med en salsa av eple, selleri og syltede rødbeter. Frisk og godt!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. krydderpølse eller annen pølse
  • 4 stk. pølsebrød , gjerne hjemmelagde
  • 1 dl alfalfaspirer eller andre spirer

Eple- og rødbetsalsa:

  • 100 g syltede rødbeter
  • 2 stk. stilkselleri (stangselleri)
  • 1 stk. grønt eple
  • 3 stk. vårløk
  • 2 ss finhakket frisk persille
  • 1 båt revet hvitløk
  • saft og skall av 0,5 stk. sitron

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Lyst til å lage dine egne pølser og pølsebrød? Her finner du grunnoppskriften på hjemmelagde pølser og pølsebrød.

Vurder oppskriften

Podcast-episode: Hjemmelagde pølser

Podcast-episode: Imponer med pølser til 17. mai

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13980, server:MP-PRD-WEB15 27.04.2025 00:52:08 handleliste stengt