Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pølse med persillemajones

Pølse med persillemajones

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. chilipølse eller krydderpølse
  • 4 stk. pølsebrød , gjerne hjemmelagde
  • 4 ts honning

Persillemajones:

  • 50 g bladpersille
  • 2 dl nøytral olje
  • 2 stk. eggeplomme
  • 0,5 ss vineddik eller sitronsaft
  • 0,5 ts dijonsennep
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Crispy kyllingskinn:

Grønnsaker:

  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. avokado

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En spicy snadderpølse som har alt! Frisk, crunchy gulrot, myk avokado, deilig sprøtt kyllingskinn og søt honning. NAM!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. chilipølse eller krydderpølse
  • 4 stk. pølsebrød , gjerne hjemmelagde
  • 4 ts honning

Persillemajones:

  • 50 g bladpersille
  • 2 dl nøytral olje
  • 2 stk. eggeplomme
  • 0,5 ss vineddik eller sitronsaft
  • 0,5 ts dijonsennep
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Crispy kyllingskinn:

Grønnsaker:

  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. avokado

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Om majonesen skulle skille seg, begynner du på nytt med en eggeplomme og visper inn den mislykkede sausen litt etter litt.
Bruk en olje med lite smak, som mais-, raps- eller solsikkeolje til frityrsteking.

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Lyst til å lage dine egne pølser og pølsebrød? Her finner du grunnoppskriften på hjemmelagde pølser og pølsebrød.

Vurder oppskriften

Podcast-episode: Hjemmelagde pølser

Podcast-episode: Imponer med pølser til 17. mai

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13980, server:MP-PRD-WEB11 29.04.2025 05:17:04 handleliste stengt