Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pølse med reddik- og agurksalat

Pølse med reddik- og agurksalat

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. Bratwurst eller annen krydret pølse
  • 4 stk. pølsebrød
  • 1 boks snøfrisk med pepper

topping:

  • 5 stk. reddik i tynne skiver
  • 0,33 stk. agurk i tynne skiver
  • 0,25 stk. rødløk i tynne skiver
  • 1 ss finhakket frisk dill
  • 1 ss eplecidereddik
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss honning
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 271 kcal
Fett 16 g
Protein 5 g
Karbohydrater 26 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grillede snadderpølser! Server i grillet brød med snøfrisk, toppet med reddik- og agurksalat. Deilig, friskt og lekkert!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. Bratwurst eller annen krydret pølse
  • 4 stk. pølsebrød
  • 1 boks snøfrisk med pepper

topping:

  • 5 stk. reddik i tynne skiver
  • 0,33 stk. agurk i tynne skiver
  • 0,25 stk. rødløk i tynne skiver
  • 1 ss finhakket frisk dill
  • 1 ss eplecidereddik
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss honning
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 271 kcal
Fett 16 g
Protein 5 g
Karbohydrater 26 g

Slik gjør du

  1. Kutt grønnsaker.
  2. Visp eplecidereddik, olivenolje og honning sammen i en liten bolle, eventuelt rist det sammen i et glass. Smak til med salt og pepper, og hell blandingen over grønnsakene. La det trekke smak i minst 1 time.

    Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

  3. Skjær 2-3 små snitt på hver side av pølsene og legg dem på grillen. Grill pølsene til de er pent gylne rundt det hele, ca. 2-3 minutter.
  4. Varm pølsebrød på grillen.
  5. Smør snøfrisk på pølsebrødene, legg i pølsene og topp med reddik- og agurksalat.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 22.11.2024 00:43:15