Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Porchetta sandwich

Porchetta sandwich

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g porchetta
  • 4 skiver brød
  • 1 ss smør til steking

Coleslaw:

  • 2 ss majones
  • 1 dl kefir
  • 1 dl lettrømme
  • 0,5 ts karri
  • 0,25 stk. nykål, sommerkål
  • 1 stk. gulrot
  • 0,5 stk. eple
  • 1 ss bladpersille

Topping:

  • 4 blader hodesalat av big butter salat
  • 1 ss finhakket frisk gressløk

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Porchetta er italiensk ribbe, og smaker like godt til middag, som i en sandwich. Sammen med frisk coleslaw og crispy brød, får restene av julematen et helt nytt liv. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g porchetta
  • 4 skiver brød
  • 1 ss smør til steking

Coleslaw:

  • 2 ss majones
  • 1 dl kefir
  • 1 dl lettrømme
  • 0,5 ts karri
  • 0,25 stk. nykål, sommerkål
  • 1 stk. gulrot
  • 0,5 stk. eple
  • 1 ss bladpersille

Topping:

  • 4 blader hodesalat av big butter salat
  • 1 ss finhakket frisk gressløk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bruk gjerne dampfunksjon når du varmer opp kjøttet. Har du ikke dampfunksjon, kan du sette en langpanne med varmt vann nederst i ovnen. Det er for å unngå at blir tørt.

Tradisjonell porchetta fylles ofte med hvitløk og bladpersille, og gjerne appelsinskall og fennikelfrø. Prøv gjerne porchetta med gresk vri, for en ny smak!

Porchetta sandwich

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12591, server:MP-PRD-WEB12 09.01.2025 05:31:48