Slik gjør du:
1. Kok opp buljong og legg i kyllingfileter. La filetene trekke i buljongen rett under kokepunktet i ca. 10 minutter. Ta filetene ut av buljongen og la dem hvile på et lunt sted mens du koker grønnsakene.
2. Rens og skjær grønnsakene i ca 3 cm store biter. Legg dem i buljongen og la dem koke knapt møre, ca. 3-4 minutter.
3. Løft grønnsakene ut av buljongen legg dem på et varmt fat. Sil kraften.
4. Rør ut maisenna i litt vann og tilsett det i buljongen under visping. Kok opp og smak til med soyasaus og sitronsaft. Tilsett raust med hakkete urter rett før servering. Skjær kyllingfileten i pene skiver og legg dem på fatet sammen med grønnsakene. Hell litt saus over kjøttet og server resten rykende varm ved siden av.
Poteter eller naturris passer godt til.