Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Punsjeboller alternativ 2

Punsjeboller

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir 30-40 punsjeboller, avhengig av størrelse.

  • 250 g kakesmuler
  • 75 g finhakkede mandler
  • 100 g romtemperert smør
  • 125 g melis
  • 3 stk. eggeplomme
  • ca. 2 ss rom , sherry eller likør
  • ca. 2 dl kakestrøssel

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du noen kakerester er det supert å lage punsjeboller av! Og hvis du ikke har noen rester bør du vurdere å bake litt. Disse punsjebollene er nemlig veldig gode...

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir 30-40 punsjeboller, avhengig av størrelse.

  • 250 g kakesmuler
  • 75 g finhakkede mandler
  • 100 g romtemperert smør
  • 125 g melis
  • 3 stk. eggeplomme
  • ca. 2 ss rom , sherry eller likør
  • ca. 2 dl kakestrøssel

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Som kakesmuler kan du bruke både knuste småkaker, julekaker, biscotti eller søte kjeks.

Oppbevar konfektkulene kjølig.

Punsjebollder alternativ 2

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.13980, server:MP-PRD-WEB14 25.04.2025 08:17:56 handleliste stengt