Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Quesadilla med reinsdyr og multer

Quesadilla med reinsdyr og multer

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g fersk sopp (eks. kantarell eller sjampinjong)
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 150 g rester av reinsdyrstek , eller annet stekt reinkjøtt
  • 0,5 stk. purre
  • 200 g hvitost
  • 8 stk. stor fullkorntorilla eller lomper

Multesalsa:

  • 250 g multer
  • 1 stk. sjalottløk
  • 0,5 stk. grønn chili
  • 0,5 ss revet frisk ingefær
  • 4 ss eplecidereddik
  • 1 ss olivenolje
  • 3 ss sukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 702 kcal
Fett 30 g
Protein 34 g
Karbohydrater 68 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Med rester av reinsdyrstek og tortillalefsene fra fredagstacoen tryller du frem denne knallgode koseretten i løpet av få minutter. Multesalsa ved siden av gir retten et lite kick!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g fersk sopp (eks. kantarell eller sjampinjong)
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 150 g rester av reinsdyrstek , eller annet stekt reinkjøtt
  • 0,5 stk. purre
  • 200 g hvitost
  • 8 stk. stor fullkorntorilla eller lomper

Multesalsa:

  • 250 g multer
  • 1 stk. sjalottløk
  • 0,5 stk. grønn chili
  • 0,5 ss revet frisk ingefær
  • 4 ss eplecidereddik
  • 1 ss olivenolje
  • 3 ss sukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 702 kcal
Fett 30 g
Protein 34 g
Karbohydrater 68 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Multesalsa kan også lages av multesyltetøy. Da skal den ikke tilsettes sukker.
Velg en fast ost med mye smak, eller prøv med litt fetaost eller chévre.
Tynne polarbrød kan også brukes til denne retten.

Server med en gang sammen med multesalsa.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB15 27.11.2024 07:49:19