Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Quesadilla med skav på primus

Quesadilla med skav på primus

Ingredienser

4  porsjoner
  • 200 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør
  • 4 stk. finhakket vårløk
  • 0,5 pk ruccula (á 65 g)
  • 4 stk. tortillalefse
  • 200 g revet ost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 415 kcal
Fett 26 g
Protein 27 g
Karbohydrater 18 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lyst på noe vilt godt på turen? Quesadilla med reinsdyrskav med smeltet ost og vårløk er perfekt turmat som du enkelt kan lage på primus😊. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 200 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør
  • 4 stk. finhakket vårløk
  • 0,5 pk ruccula (á 65 g)
  • 4 stk. tortillalefse
  • 200 g revet ost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 415 kcal
Fett 26 g
Protein 27 g
Karbohydrater 18 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Topp med litt solbærsyltetøy til servering.

Du kan også forberede quesadillaene helt ferdig hjemme og pakke de med deg i folie i sekken. Hvis du skal steke dem på bål er det lurt å steke dem i folien. Unngå å ha dem over direkte flammer, slik at de ikke blir brent.  

Turmat rein

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB11 21.11.2024 17:21:21