Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Quinoakaker

Quinoakaker

Ingredienser

porsjoner

gir ca 10-12 quinoakaker

  • 2,5 dl rød quinoa
  • 2 dl lettkokte havregryn
  • 4 stk. egg
  • 200 g fetaost
  • 100 g frisk spinat
  • 2 stk. vårløk
  • 4 ss nøytral olje til steking
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 2179 kcal
Fett 121 g
Protein 101 g
Karbohydrater 154 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (8)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Nydelige vegetariske quinoakaker - like gode til middag som i matpakken. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

gir ca 10-12 quinoakaker

  • 2,5 dl rød quinoa
  • 2 dl lettkokte havregryn
  • 4 stk. egg
  • 200 g fetaost
  • 100 g frisk spinat
  • 2 stk. vårløk
  • 4 ss nøytral olje til steking
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 2179 kcal
Fett 121 g
Protein 101 g
Karbohydrater 154 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Quinoakakene kan serveres på mange ulike måter, for eksempel i pitabrød med salat og dressing, som middagskaker med poteter og grønnsaker eller kalde i matpakkken.

Quinoa er en ettårig plante som stammer fra Sør-Amerika, der den dyrkes i fjellene fra Colombia i nord til Chile i sør. Quinoafrøene er glutenfrie og kan være hvite, røde eller svarte, og er rike på protein, fiber, B-vitaminer og mineraler.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB12 21.11.2024 07:20:50