Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrbiff med glaserte rotgrønnsaker

Reinsdyrbiff med glaserte rotgrønnsaker

Ingredienser

porsjoner

Vaniljesmør:

  • 200 g romtemperert smør
  • Frø fra 0,5 stk. vaniljestang
  • 2 ss finhakket frisk rosmarin
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Rotgrønnsaker:

  • 4 stk. gulrot
  • 1 stk. kålrot
  • 1 stk. sellerirot
  • 1 ts salt til koking
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 ss finhakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 865 kcal
Fett 59 g
Protein 49 g
Karbohydrater 22 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Norsk og eksotisk, reinsdyrkjøtt er noe av det mest spennende vi har av norske råvarer. Server kjøttet som en herlig biff med vaniljesmør og rotgrønnsaker.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Vaniljesmør:

  • 200 g romtemperert smør
  • Frø fra 0,5 stk. vaniljestang
  • 2 ss finhakket frisk rosmarin
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Rotgrønnsaker:

  • 4 stk. gulrot
  • 1 stk. kålrot
  • 1 stk. sellerirot
  • 1 ts salt til koking
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 ss finhakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 865 kcal
Fett 59 g
Protein 49 g
Karbohydrater 22 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Reinsdyrbiff med kremet soppstuing 3d

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Alt blir bedre med

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB11 21.12.2024 13:21:54