Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrkarbonade

Reinsdyrkarbonade

Ingredienser

porsjoner

Reinsdyrkarbonader:

  • 400 g reinsdyrskav
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 stk. finhakket løk
  • 50 g hakket sylteagurk
  • 1 ss potetmel
  • 1 dl kremfløte
  • 2 ss smør til steking

Tilbehør:

  • 4 skiver bacon
  • 2 ss frisk gressløk
  • 1 båt hvitløk
  • 8 ss lettrømme
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • 2 stk. tomat
  • 8 skiver sylteagurk
  • 8 skiver landbrød , ristet
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 616 kcal
Fett 35 g
Protein 32 g
Karbohydrater 40 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Med reinsdyrskav eller finnbiff i fryseren har du flere gode middagsmuligheter. Halvtint reinsdyrskav blir til flott farse i løpet av få sekunder, og du kan lage herlige, grove reinsdyrkarbonader med masse smak. Har du avskjær eller kjøttdeig av rein, er dette selvfølgelig også flott å bruke i denne retten. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Reinsdyrkarbonader:

  • 400 g reinsdyrskav
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 stk. finhakket løk
  • 50 g hakket sylteagurk
  • 1 ss potetmel
  • 1 dl kremfløte
  • 2 ss smør til steking

Tilbehør:

  • 4 skiver bacon
  • 2 ss frisk gressløk
  • 1 båt hvitløk
  • 8 ss lettrømme
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • 2 stk. tomat
  • 8 skiver sylteagurk
  • 8 skiver landbrød , ristet
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 616 kcal
Fett 35 g
Protein 32 g
Karbohydrater 40 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Reinsdyrkarbonade

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB11 14.12.2024 10:54:06