Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Reinsdyrskav, eller finnbiff, er anvendelig, smakfull og rask mat. Her har vi laget en deilig gryte med masse smak. Å bruke baconost er lurt - den tykner sausen uten bruk av mel.
Server rykende varm med de ovnsbakte potetene. Tyttebær smaker godt til.
Du kan også bruke suovas, skavet røkt reinsdyrkjøtt, i stedet for vanlig reinsdyrskav som vi har brukt her.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.