Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ruben sandwich

Reuben sandwich

Ingredienser

porsjoner
  • 2 skiver brød
  • 1 ss smør til steking
  • 100 g pastrami
  • 50 g revet ost
  • 2 ss surkål eller sauerkraut
  • 5 stk. cornichonagurker til servering

Dressing:

  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 ss majones
  • 1 ts worchestershiresaus
  • 1 ss ketchup
  • 1 ss dijonsennep
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 1 ts frisk pepperrot (kan sløyfes)

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Rueben sandwich er en klassiker i sandwich-familien, og med god grunn. Tykt lag med pastrami, masse smeltet ost, og vi har også lagt inn en god porsjon surkål. Digg! Server gjerne med pickles eller cornichons på siden. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 skiver brød
  • 1 ss smør til steking
  • 100 g pastrami
  • 50 g revet ost
  • 2 ss surkål eller sauerkraut
  • 5 stk. cornichonagurker til servering

Dressing:

  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 ss majones
  • 1 ts worchestershiresaus
  • 1 ss ketchup
  • 1 ss dijonsennep
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 1 ts frisk pepperrot (kan sløyfes)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del sandwichen i to, og server med cornichons eller pickles. 

Vil du teste flere sandwich-klassikere? Sjekk ut siden vår med våre beste sandwicher!

Ruben sandwich

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12723, server:MP-PRD-WEB13 22.01.2025 17:48:50