Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ribbe i vaffel

Ribbe i vaffel

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 800 g stekt ribbe
  • 0,5 stk. rødløk
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 3 dl lettrømme eller seterrømme
  • 50 g alfalfaspirer
  • 100 g ruccula
  • 6 ss hoisinsaus

Vaffelrøre:

  • 4 stk. egg
  • 4 ss sukker
  • 8 dl hvetemel
  • 4 dl kefir eller kulturmelk
  • 4 dl melk
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts salt
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1148 kcal
Fett 69 g
Protein 53 g
Karbohydrater 74 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Her kombinerer vi det beste av to verdener, nemlig ribbe og vaffel! Toppet med syrlig rømme, søt pære, sitrusmarinert rødløk og smaksrik hoisinsaus. Det finnes neppe en bedre måte å bruke ribberestene på!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 800 g stekt ribbe
  • 0,5 stk. rødløk
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 3 dl lettrømme eller seterrømme
  • 50 g alfalfaspirer
  • 100 g ruccula
  • 6 ss hoisinsaus

Vaffelrøre:

  • 4 stk. egg
  • 4 ss sukker
  • 8 dl hvetemel
  • 4 dl kefir eller kulturmelk
  • 4 dl melk
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts salt
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1148 kcal
Fett 69 g
Protein 53 g
Karbohydrater 74 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Fyll vafler med rømme, ruccula, alfalfaspirer, sitrusmarinert rødløk, ribbe og pære. Dryss over hoisinsaus til slutt, og server!

Ribbe i vaffel

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB12 13.12.2024 22:57:51