Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Røkelakskrem

Røkelakskrem

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g røkelaks
  • 125 g snøfrisk naturell
  • 300 g lettrømme
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ss finhakket frisk dill
  • saften av 0,25 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 340 kcal
Fett 26 g
Protein 22 g
Karbohydrater 4 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Smakfull røkelakskrem perfekt som pålegg på en skive godt brød. Laksekremen kan også serveres til forrett eller som en rett på et deilig tapasbord. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g røkelaks
  • 125 g snøfrisk naturell
  • 300 g lettrømme
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ss finhakket frisk dill
  • saften av 0,25 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 340 kcal
Fett 26 g
Protein 22 g
Karbohydrater 4 g

Slik gjør du

  1. Kutt røkelaks i små terninger.
  2. Stivpisk snøfrisk og rømme. Vend inn røkelaks og hakkede urter. Smak til med salt, pepper og litt sitron. Dryss gjerne over litt finsnittet vårløk og server med godt brød. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB14 21.11.2024 07:23:10