Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Røkt svinekam med deilig salt- og røykaroma er med på å gi smak til grønnsakene i denne morsomme og fargerike retten. Formen er fin å tilberede i god tid før servering, og lager seg selv i stekeovnen mens du gjør andre ting.
Server retten rykende varm, gjerne med godt, ferskt brød til å suge opp den deilige kraften i formen.
Om du vil gjøre retten ekstra lekker, kan du toppe den med litt smuldret fetaost og ristede pinjekjerner. Det er også nydelig å drysse over revet ost og gratinere retten til osten er myk og gyllen.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.