Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Cæsarsandwich

Sandwich med kylling og posjert egg

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. kyllingfilet
  • 2 ss smør til steking
  • 3 skiver bacon
  • 2 skiver brød
  • 2 ss cæsar dressing
  • 0,5 stk. tomat i skiver

Posjert egg:

  • 5 dl vann til posjering
  • 1 ss eddik, 7 %
  • 0,25 ts salt
  • 1 stk. egg

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Dette er en skikkelig luksus sandwich! Innimellom to sprø, deilige skiver brød fyller du på med en kremete cæsardressing, frisk salat, saftig kyllingfilet, crunchy bacon og rennende, posjert egg. Topp med revet parmesan og du er i sandwich himmelen!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. kyllingfilet
  • 2 ss smør til steking
  • 3 skiver bacon
  • 2 skiver brød
  • 2 ss cæsar dressing
  • 0,5 stk. tomat i skiver

Posjert egg:

  • 5 dl vann til posjering
  • 1 ss eddik, 7 %
  • 0,25 ts salt
  • 1 stk. egg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bruk kjøleskapskalde egg, de holder fasongen bedre fordi eggehviten er fastere.

Topp gjerne med litt friske urter, som timian, og et dryss nykvernet pepper. 

Brød med godt pålegg er gull enten det er til frokost, lunsj eller middag -  og er du på jakt etter flere fristelser har vi samlet mer sandwich inspirasjon til deg. 

Cæsarsandwich

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12591, server:MP-PRD-WEB13 09.01.2025 05:28:49