Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sarah Bernard med suksesskrem

Sarah Berhnardt med suksesskrem

Ingredienser

1  porsjoner

Gir ca. 25 porsjoner.

Mandelbunn:

  • 400 g mandler
  • 4 ts bakepulver
  • 6 stk. eggehvite
  • 400 g sukker

Sjokoladetrekk:

  • 300 g mørk kokesjokolade
  • 1 ss kokosfett (delfiafett)

Suksess-krem:

  • 7 stk. eggeplomme
  • 1,5 dl kremfløte
  • 150 g sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • 200 g mykt smør

Sjokoladekrem:

  • 500 g mykt smør
  • 400 g melis
  • 6 stk. eggeplomme
  • 2 stk. egg
  • 3,5 ss kakaopulver
  • 3 ts vaniljesukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Seig og god mandelbunn, et tynt lag sjokolade, toppet med lubne topper av myk sjokoladekrem og luftig suksesskrem - her har vi kombinert deilig suksessterte og Sarah Bernhardt, og laget det som en deilig langpannekake! Lar du deg friste?

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner

Gir ca. 25 porsjoner.

Mandelbunn:

  • 400 g mandler
  • 4 ts bakepulver
  • 6 stk. eggehvite
  • 400 g sukker

Sjokoladetrekk:

  • 300 g mørk kokesjokolade
  • 1 ss kokosfett (delfiafett)

Suksess-krem:

  • 7 stk. eggeplomme
  • 1,5 dl kremfløte
  • 150 g sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • 200 g mykt smør

Sjokoladekrem:

  • 500 g mykt smør
  • 400 g melis
  • 6 stk. eggeplomme
  • 2 stk. egg
  • 3,5 ss kakaopulver
  • 3 ts vaniljesukker
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Skal den ikke serveres med en gang? Sett kaka kaldt frem til servering. Temperer da gjerne kaken ½ time før den skal spises. 

Sarah Bernard til påske

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB11 12.04.2025 12:49:38 handleliste stengt