Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sennep og rosmarinmarinade

Sennep- og rosmarinmarinade

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss finhakket frisk rosmarin
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 stk. finhakket sjalottløk
  • 5 stk. knuste einebær
  • 1 ss revet sitronskall
  • 0,5 dl tørr vermouth
  • 0,5 dl sitronsaft
  • 0,5 dl olivenolje
  • 0,5 dl dijonsennep
  • 0,5 dl japansk soyasaus
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne marinaden med sennep og rosmarin passer spesielt godt til lam, men kan brukes til alle typer kjøtt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss finhakket frisk rosmarin
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 stk. finhakket sjalottløk
  • 5 stk. knuste einebær
  • 1 ss revet sitronskall
  • 0,5 dl tørr vermouth
  • 0,5 dl sitronsaft
  • 0,5 dl olivenolje
  • 0,5 dl dijonsennep
  • 0,5 dl japansk soyasaus
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)

Slik gjør du

  1. Bland alle ingredienser til marianden. Ha kjøtt og marinade i en plastpose. Knyt posen og bland godt. Legg posen i kjøleskap et par timer, helst over natten.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB11 14.12.2024 01:06:03