1. Forvarm stekeovnen til 125 °C.
2. Brun lammekoteletter på begge sider i en varm stekepanne med olje. Er kotelettene store, stek dem i flere omganger.
3. Bland sammen ripsgelé, soyasaus, sesamolje og sesamfrø. Pensle lammekotelettene med litt av blandingen. Legg kotelettene over i en ildfast form og fordel resten av soyablandingen over. Etterstek i stekeovnen i ca. 10 minutter.
Lammekotelettene kan selvfølgelig også grilles. Vent med å pensle dem til de er nesten ferdige, så unngår du at de blir brent.
4. Kok couscous etter anvisning på pakken. Bland inn de øvrige ingrediensene. Smak til med salt og pepper.
Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!