Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
En smak av luksus; jordbær dyppet i sjokolade. En perfekt balanse mellom smakene som vil gi det lille ekstra uansett anledning.
1. Hakk sjokoladen. Ha den i en liten stål- eller glassbolle og sett bollen over en kasserolle med varmt vann. Pass på at vannet skal ikke koke, da kan det bli for varmt for sjokoladen.
2. Dypp jordbærene i sjokoladen, en etter en. La den overflødige sjokoladen få dryppe litt av før du legger jordbærene over på et lite brett (eller lignende), dekket med bakepapir. Strø over valgt strø.
3. Sett brettet i kjøleskapet og la jordbærene ligge der til sjokoladen er blitt helt stiv.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.