Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Kombinasjonen av sjokolade og appelsin er uslåelig og den perfekte turdesserten til påske. Er du ikke turtypen er dette en dessert du kan imponere venner og familie med til påskemiddagen. Oppskriften gir 8-10 stk.
Få det meste ut av appelsinene ved å lage appelsinjuice! Bruk en sitruspresse og press ut saften av appelsinene før du skraper ut resten av kjøttet.
Ut på tur? Pakk appelsinskall med fondantrøre i aluminiumsfolie og stek over et bål eller i en grill.
Oppskriften er laget i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.