Brødsmulesti
Ca. 12 boller per porsjon.
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Alle elsker skolebrød, og for å gjøre den enda bedre er denne fylt med både rabarbrakompott og vaniljekrem. Dette er bollene Martin Haub fra Bakermesterskapet disker opp med for å best mulig utnytte norsk rababra i sesong!
Lag gjerne en stor porsjon rababrakompott, og bruk som topping på desserter, kaker eller som pålegg på brødskiva.
Oppskriften er laget i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.