Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Smørstekt strutseving

Smørstekt strutseving

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 30 stk. strutsevingknopper
  • 2 ss smør til steking
  • 1 ss grovhakkede usaltede peanøtter , eventuelt pinjekjerner eller andre nøtter
  • 30 g parmesan

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Strutseving er en spiselig bregne som er i sesong i april/mai. Smaken minner litt om asparges, og smørsteker du den kan den nytes som en deilig koserett, eller som tilbehør til kjøtt, fugl eller fisk. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 30 stk. strutsevingknopper
  • 2 ss smør til steking
  • 1 ss grovhakkede usaltede peanøtter , eventuelt pinjekjerner eller andre nøtter
  • 30 g parmesan

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Smørstekt strutseving

Vurder oppskriften

Podcast-episode: Slik sanker du de første ville vekstene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB11 19.03.2025 20:36:21 handleliste stengt