Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Soppsmøret har en nydelig, mild soppsmak, og kan brukes på ferskt brød, i bakte poteter eller som tilbehør til vilt- eller lammekjøtt. Bruker du tørket sopp, bør den bløtlegges i litt varmt vann før den stekes.
Smøret kan varieres ved å tilsette for eksempel hvitløk og forskjellige urter, eller ved å bytte ut sitronsaften med sherry eller hvitvin. Men pass på å ikke drukne den fantastiske soppsmaken!
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.