Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Steinbit med grillet nektarin

Steinbit med grillet nektarin

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g steinbitfilet
  • 2 ss nøytral olje
  • 4 stk. nektarin
  • 1 stk. agurk
  • 1 pose ruccula
  • 1 stk. sitron
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 316 kcal
Fett 11 g
Protein 40 g
Karbohydrater 13 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Legg fisk på grillen! Steinbitfilet er fast i konsistensen og er enkel å grille. Sommerfrukten nektarin er også fin å legge på grillen, og gir deilig sødme og syrlighet til retten.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g steinbitfilet
  • 2 ss nøytral olje
  • 4 stk. nektarin
  • 1 stk. agurk
  • 1 pose ruccula
  • 1 stk. sitron
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 316 kcal
Fett 11 g
Protein 40 g
Karbohydrater 13 g

Slik gjør du

  1. Renskjær steinbitfilet og skjær den i mindre biter. Sett til side.
  2. Skjær nektiariner i båter, og bruk en ostehøvel til åskjære agurk i lange strimler. sett alt klart ved grillen.
  3. Pensle fiskestykkene med litt olje og grill dem 5-6 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Legg fiskestykkene over på et fat og hold dem varme etter hvert som de blir ferdige. 
  4. Legg nektarinbitene på grillen og grill dem raskt på hver side. 
  5. Fordel grillet fisk, nektarin, agurkstrimler og ruccola på tallerkener. Drypp over olivenolje og sitronsaft og dryss over litt salt og pepper og server. 

Små nypoteter kan godt serveres til.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB15 23.11.2024 11:47:37