Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Har du vandret gatelangs i en europeisk storby om høsten med et kremmerhus varme, grillede kastanjer i hendene og kjent duften av grillkull fra salgsbodene? Vi viser deg hvordan du kan gjenskape den gode følelsen hjemme!
Server kastanjene varme, gjerne med litt salt eller rørt smør.
De vanligste kastanjene i Norge er hestekastanje, som vi ofte kan finne i parker og hager om høsten. De er vakre og gode å ha i hånden, men egner seg ikke som meneskemat.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.