Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sur-søt marinade

Sursøt marinade

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss honning
  • 2 ss vineddik
  • 2 ss japansk soyasaus
  • 2 båter hvitløk i skiver
  • 1 ts finhakket frisk ingefær

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne sursøte marinaden passer godt til lyst kjøtt som kylling, kalkun og svin.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss honning
  • 2 ss vineddik
  • 2 ss japansk soyasaus
  • 2 båter hvitløk i skiver
  • 1 ts finhakket frisk ingefær

Slik gjør du

  1. Bland alle ingredienser til marianden. Ha kjøtt og marinade i en plastpose. Knyt posen og bland godt. Legg posen i kjøleskap et par timer, helst over natten.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Slik bruker ekspertene honning i maten

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB12 22.12.2024 07:02:26