Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Cordon Bleu er fransk og betyr «blått bånd». Dette er en velkjent rett som er å finne i de vanligste kokebøker. I de originale oppskriftene skal det brukes kalv, men det har blitt vanlig å bytte ut kalekjøttet med svin. En mektig, men nydelig rett.
Servér snitzlene med kokte poteter, de varme aspargesbønnene og sitronbåter.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.