1. Lag aïoli først. Pass på at alle ingrediensene er romtempererte. Grovhakk koriander. Kjør koriander og olje sammen i en blender eller med en stavmikser til du får en jevn, grønn olje. Sil om nødvendig oljen for å fjerne grove deler av koriander.
2. Bruk en bolle som ikke er for stor og vid, og en god visp. En hurtigmikser er også fin å bruke. Rør eggeplommene med salt til de er lyse og tykke.
3. Bland inn sennep, hvitløk og litt limesaft. Spe forsiktig med olje mens du fortsetter å vispe – en teskje av gangen er nok. Øk etterhvert mengden olje. Pass på at aïolien hele tiden er glatt og blank. Smak til med salt og pepper, og eventuelt mer limesaft.
Blir aïolien for tykk, tilsett litt vann og rør godt.
4. Lag mangosalsa. Skjær topp og bunn av mangoen slik at den står støtt. Skjær av skallet og skjær kjøttet av mangostenen. Kutt mangoen i terninger.
5. Del cherrytomat i fire, finsnitt vårløk, finhakk rødløk, jalapenõ og koriander. Bland alt sammen med mangoterningene. Hell på olje, og smak eventuelt til med limesaft, salt og pepper.
6. Skjær eventuelt ytrefileten i biffer. Krydre biffene med salt og pepper. Stek dem i en varm stekepanne med smør eller margarin, til kjøttsaften pipler ut på oversiden, 2-3 minutter. Snu biffene og stek videre til det pipler ut rosa kjøttsaft på den andre siden. Biffene er nå medium stekt. La biffene hvile et par minutter før du skjær dem i tynne skiver.
7. Vask hjertesalaten og tørk den med litt tørkepapir.
Legg tynne biter av biffkjøtt på salatbladene, topp med mangosalsa, korianderaïoli, jalapenõ i tynne skiver og frisk finhakket koriander.