Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tagliatelle med salami og gresskar

Tagliatelle med salami og gresskar

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g hvetemel , gjerne fint pastamel eller durumhvete
  • 0,5 ts salt
  • 2 stk. egg
  • 2 stk. eggeplomme
  • 1 ts salt til koking

Bakt gresskar:

  • 500 g gresskar (butternut eller hokkaido)
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Tilbehør:

  • 1 pk pinjekjerner (á 30 gram)
  • 50 g salami i skiver
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 4 kvister bladpersille
  • 0,5 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1067 kcal
Fett 55 g
Protein 36 g
Karbohydrater 95 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Salt og søtt, salami og gresskar. En perfekt smakskombinasjon til pasta. Pastaen, den kan du lage selv - vi viser deg trinn for trinn.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g hvetemel , gjerne fint pastamel eller durumhvete
  • 0,5 ts salt
  • 2 stk. egg
  • 2 stk. eggeplomme
  • 1 ts salt til koking

Bakt gresskar:

  • 500 g gresskar (butternut eller hokkaido)
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Tilbehør:

  • 1 pk pinjekjerner (á 30 gram)
  • 50 g salami i skiver
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 4 kvister bladpersille
  • 0,5 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1067 kcal
Fett 55 g
Protein 36 g
Karbohydrater 95 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Hjemmelaget pasta 3a
Hjemmelaget pasta 3b
Hjemmelaget pasta 3c
Hjemmelaget pasta 3d
Hjemmelaget pasta 3e
Pastadeigen kan også lages litt i forveien og stå i kjøleskap noen timer før den skal brukes. Husk bare å legg deigen på benken en halv time før den skal kjevles ut.
Hjemmelaget pasta 3f
Hjemmelaget pasta 3g
Hjemmelaget pasta 3h
Hjemmelaget tagliatelle 3i

Anrett tagliatellen i dype tallerkener. Dryss over ristede pinjekjerner og nykvernet pepper. 

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12829, server:MP-PRD-WEB11 29.01.2025 00:31:33