Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Torsk med egg og bacon

Torsk med egg og bacon

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g torskeloin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 100 g bacon i terninger
  • 1 ss margarin
  • 2 stk. eggeplomme
  • 0,25 pk bladpersille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Inviter til treretters meny for to med norsk mat på sitt beste: Grillet røkelaks med blomkålpuré og spinat, torsk med egg og bacon, og Jordbærmousse med sjokoladesaus som en søt avrunding av måltidet.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g torskeloin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 100 g bacon i terninger
  • 1 ss margarin
  • 2 stk. eggeplomme
  • 0,25 pk bladpersille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Cecilie Toppe

    Hvis man velger å servere dette uten forrett og dessert, har du tips til hva man kan servere vedsiden av for å få en fullstendig middag?

    • Ann-Christin Bru

      Hei Cecilie! Beklager sent svar. Da ville jeg ha servert nykokte poteter, hollandaise og asparges ved siden av. Mvh. Ann-Christin, MatPrat

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

Flere yummy ideer til deg!

Andre ting du kanskje synes er interessant

version:11.21.1.13485, server:MP-PRD-WEB13 14.03.2025 20:48:52 handleliste stengt