Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Smashburger - saftige, tynne burgere stekt på høy varme - servert med smeltet ost, en spennende relish, stekt sopp og karamellisert løk. En fest av smaker! Retten er laget av John Sebastian Hornslien, kandidat til tittelen "Årets Unge Kokk" 2023.
Matprat er stolt sponsor av Bocuse d´Or Norge. Fire unge kokker deltar i prestisjekonkurransen Årets unge kokk. Vinneren får garantert plass i hovedkonkurransen Årets kokk 2025. Kandidaten som vinner der, blir Norges kandidat til Bocuse d´Or året etter.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.