Oppskrifter
Middagstips
Matlaging
Samfunn
Kosthold
Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Disse eksklusive kjøttkakene med eggeplomme og fløte kan regnes som en liten svensk kulturskatt. Tradisjonelt skal de lages av finmalt kalvekjøtt og kalvebrissel, men vi har jukset og bruker helt vanlig kjøttdeig.
Server wallenbergarene med potetmos, erter og tyttebærsyltetøy.
Wallenbergare er godt, men av og til smaker det best med norske kjøttkaker med brun saus, ikke sant?
Denne oppskriften har fått 4.8 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.
Denne oppskriften har fått 4.7 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4.9 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4.6 av 5 stjerner.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.
Denne oppskriften har fått 4.2 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.