Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bondeomelett

Bondeomelett

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g kokt skinke eller røkt skinke i bit
  • 500 g kokte poteter
  • 0,5 stk. purre
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 6 stk. egg
  • 1 dl matfløte
  • 1 dl vann
  • 10 stk. cherrytomat
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 405 kcal
Fett 21 g
Protein 27 g
Karbohydrater 25 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

I en bondeomelett kan du få brukt opp det du har av rester, enten det er kokte poteter, pølser, stekt kjøtt eller en halv løk. Dette blir en super restemiddag!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g kokt skinke eller røkt skinke i bit
  • 500 g kokte poteter
  • 0,5 stk. purre
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 6 stk. egg
  • 1 dl matfløte
  • 1 dl vann
  • 10 stk. cherrytomat
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 405 kcal
Fett 21 g
Protein 27 g
Karbohydrater 25 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Bondeomelett er en finfin måte å få brukt opp middagsrester av poteter, kjøtt, pølser og grønnsaker.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB15 22.11.2024 10:25:30