Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Med erter og tørt brød kan du trylle frem en deilig suppe.
Ønsker du å gjøre retten vegansk, kan du bruke grønnsaksbuljong, og erstatte smør med kokosolje eller andre plantebaserte alternativer.
Server brødsuppe toppet med brødkrutonger og en skvett olivenolje.
Oppskriften er utviklet i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.