Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bruschetta med ribbe, kremost og syltet rødløk

Bruschetta med ribbe og syltet løk

Ingredienser

porsjoner
  • 10 skiver baguette
  • 2 ss nøytral olje
  • 600 g stekt ribbe
  • 125 g kremost naturell
  • 1 dl syltet rødløk
  • 3 ss hakket bladpersille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 351 kcal
Fett 28 g
Protein 16 g
Karbohydrater 9 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tapas til jul? Eller en smårett å servere før julematen? Lag bruschetta med en juletvist, toppet med kremost, ribbe og syltet rødløk! Her kan du bruke rester av ribbe, eller fyre opp en mindre porsjon med ribbe i airfryer.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 10 skiver baguette
  • 2 ss nøytral olje
  • 600 g stekt ribbe
  • 125 g kremost naturell
  • 1 dl syltet rødløk
  • 3 ss hakket bladpersille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 351 kcal
Fett 28 g
Protein 16 g
Karbohydrater 9 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Topp bruschetta med frisk bladpersille eller ande urter, og gjerne litt kvernet pepper!

Bruschetta med ribbe, kremost og syltet rødløk

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 21.11.2024 13:20:54