Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Burger med pulled turkey og fetaost

Burger med pulled turkey og fetaost

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g kalkunkjøtt (rester)
  • 200 g fetaost
  • 50 g soltørkede tomater
  • 0,5 stk. rødkål
  • 1 stk. blodappelsin
  • 1 stk. sjalottløk
  • 3 ss olivenolje
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 1 ts tørket oregano
  • 4 stk. brioche hamburgerbrød
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du rester av kalkun? Eller bare fysen på noe nytt? Prøv en gresk-inspirert burger med revet kalkun, fetaost og soltørket tomater. En saftig burger med masse smak!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g kalkunkjøtt (rester)
  • 200 g fetaost
  • 50 g soltørkede tomater
  • 0,5 stk. rødkål
  • 1 stk. blodappelsin
  • 1 stk. sjalottløk
  • 3 ss olivenolje
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 1 ts tørket oregano
  • 4 stk. brioche hamburgerbrød

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Topp burgerbrød med snittet rødkål og saftig kalkun, og server!

Burger med pulled turkey og fetaost

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB13 27.07.2024 14:23:49