Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Caprese

Caprese

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. tomat
  • 2 stk. fersk mozzarella
  • 0,25 potte frisk basilikum
  • extra 2 ss virgin olivenolje
  • 0,5 ts flaksalt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ss balsamicoeddik (valgfritt)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 129 kcal
Fett 10 g
Protein 9 g
Karbohydrater 1 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Vanskelighetsgrad
Enkel

Italienerene elsker sin caprese – og det gjør vi også! Fløyelsmyk, fersk mozzarella, solmodne tomater fulle av smak og frisk basilikum. Et lite dryss med en god olivenolje, nykvernet pepper og litt flaksalt, så er det bare å drømme seg bort!

Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. tomat
  • 2 stk. fersk mozzarella
  • 0,25 potte frisk basilikum
  • extra 2 ss virgin olivenolje
  • 0,5 ts flaksalt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ss balsamicoeddik (valgfritt)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 129 kcal
Fett 10 g
Protein 9 g
Karbohydrater 1 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Retten smaker best om den er romtemperert.

Caprese

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Italienske favoritter

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB12 21.11.2024 11:17:44