Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Chilimajones

Chilimajones

Ingredienser

1  porsjoner
  • 3 dl majones
  • 2 ts chilipaste (sambal oelek) eller mer
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 2015 kcal
Fett 220 g
Protein 3 g
Karbohydrater 7 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (8)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Om du tar utgangspunkt i en hjemmelaget eller butikkjøpt majones er opp til deg - en spicy chilimajones passer til det meste fra hardkokt egg via reker til hamburger.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner
  • 3 dl majones
  • 2 ts chilipaste (sambal oelek) eller mer
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 2015 kcal
Fett 220 g
Protein 3 g
Karbohydrater 7 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Det finnes mange ulike typer chilipasta og -saus. Bruk den du liker best og juster eventuelt smaken med litt sukker, sitron, hvitløk eller urter. Her er det ingen faste regler, det er du som bestemmer hvordan sausen skal smake til slutt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Lag din egen majones

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB13 21.11.2024 07:28:58