Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Egg- og tunfisksalat

Egg- og tunfisksalat

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 1 stk. rødløk
  • 2 ss finhakket frisk dill
  • 1 boks hermetisk tunfisk i vann
  • 0,5 stk. agurk
  • 2 stk. hjertesalat
  • 1 dl gule eller grønne linser (ferdig kokt)

Dressing:

  • 2 stk. eggeplomme
  • 1 ts dijonsennep
  • saften av 0,5 stk. lime
  • 3 båter hvitløk
  • 1,5 dl olivenolje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 480 kcal
Fett 42 g
Protein 18 g
Karbohydrater 5 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Egg- og tunfisksalat med en frisk hvitløksdressing utgjør en deilig lunsj eller en enkel og god middag når du har lyst på noe annet enn et varmt måltid. I denne egg- og tunfisksalaten kan du gjerne også bruke kokte poteter fra gårsdagens middag, hvis du har det.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 1 stk. rødløk
  • 2 ss finhakket frisk dill
  • 1 boks hermetisk tunfisk i vann
  • 0,5 stk. agurk
  • 2 stk. hjertesalat
  • 1 dl gule eller grønne linser (ferdig kokt)

Dressing:

  • 2 stk. eggeplomme
  • 1 ts dijonsennep
  • saften av 0,5 stk. lime
  • 3 båter hvitløk
  • 1,5 dl olivenolje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 480 kcal
Fett 42 g
Protein 18 g
Karbohydrater 5 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Trinnbilder egg- og tunfisksalat
Trinnbilder egg- og tunfisksalat
Trinnbilder egg- og tunfisksalat
Egg- og tunfisksalat

Egg- og tunfisksalat

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB12 21.11.2024 14:42:01