Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Eggerøre kan du enten nyte til helgefrokosten, sammen med spekemat eller servert som tilbehør på et lekkert koldtbord. Høy varme og rask steking er nøkkelen til saftig eggerøre - liker du den mer kremet, lag eggerøre i kjele.
Skal du lage eggerøre som tilbehør til koldtbord? Beregn 1 egg per porsjon.
Føler du deg litt ekstra "frekk"? Smelt en ekstra stor bit smør i pannen og la det bruse på middels varme til det er nøttebrunt før du heller i eggemiksen. Da får eggerøra ekstra god smak fra det nøttesmøret;)
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.