Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Eggesalat med vårløk

Eggesalat med vårløk

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. egg
  • 2 ss seterrømme
  • 2 ss majones
  • 3 ts sennep
  • 2 stk. finhakket vårløk
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ss finhakket sylteagurk
  • 1 ts tabasco
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 142 kcal
Fett 12 g
Protein 8 g
Karbohydrater 1 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (8)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Eggesalat er deilig som fyll i baguetter, sandwich og bagels. Kan også serveres som en liten forrett i små skåler av salatblad eller i en skål på koldtbordet.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. egg
  • 2 ss seterrømme
  • 2 ss majones
  • 3 ts sennep
  • 2 stk. finhakket vårløk
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ss finhakket sylteagurk
  • 1 ts tabasco
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 142 kcal
Fett 12 g
Protein 8 g
Karbohydrater 1 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Eggesalaten kan spises med en gang, men har godt av å stå minst en time i kjøleskap for at smakene skal sette seg ordentlig og at konsistensen skal bli optimal. Den holder seg godt i kjøleskapet i 4-5 dager.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB13 21.11.2024 12:39:00