Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
En god klassiker - eggesalat. For mange er den selvsagt på koldtbordet eller i baguetten. Her er vår helt enkle basisoppskrift.
Visste du at det er en fordel å romtemperere egg før koking? Da sprekker ikke egget så lett under koking. Hardkokte egg blir dessuten mye enklere å skrelle, sammenlignet med egg som tas rett ut av kjøleskapet før koking.
Vi kan også anbefale eggesalat med vårløk, som er en svært populær eggesalat.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.