Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Eple- og fennikelsalat med grillet kylling

Eple- og fennikelsalat med grillet kylling

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 0,25 ts salt
  • 50 g
  • 0,5 pk frosne erter
  • 2 stk. eple
  • 1 stk. fennikel
  • 150 g blåmuggost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 14705 kcal
Fett 1330 g
Protein 672 g
Karbohydrater 10 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Eple- og fennikelsalat er i seg selv et friskt og crispy tilbehør til stekt kjøtt og grillmat. Her har vi blandet grillet kylling i salaten og toppet den med deilig blåmuggost. Resultatet er en himmelsk hverdagsrett!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. grillet kyllinglår
  • 0,25 ts salt
  • 50 g
  • 0,5 pk frosne erter
  • 2 stk. eple
  • 1 stk. fennikel
  • 150 g blåmuggost
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 14705 kcal
Fett 1330 g
Protein 672 g
Karbohydrater 10 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Salaten smaker ekstra godt servert med frisk sitronolje. Pisk 1 ss sitronsaft og 1/2 ts salt i en bolle. Tilsett 3 ss olivenolje, og pisk til oljedressingen har en tykk og fin konsistens. Rør inn 1 ss finhakket persille.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 21.11.2024 20:38:21