Hopp til hovedinnhold
matprat logo
French toast med spekeskinke

French toast med spekeskinke

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g spekeskinke

French toast:

  • 6 stk. egg
  • 2,5 dl melk
  • 25 g revet parmesan
  • 0,5 ts dijonsennep eller sennepspulver
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ts tabasco
  • 8 skiver loff eller annet brød, gjerne daggammelt
  • 2 ss margarin til steking

Frisk tomatsalat:

  • 4 stk. tomat i terninger
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 2 ss olivenolje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 603 kcal
Fett 30 g
Protein 39 g
Karbohydrater 42 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

French toast eller på norsk arme riddere, og er best kjent i søt utgave. I denne oppskriften er det søte byttet ut med parmesan og sennep – noe som gir en ekstra velsmakende toast som er nydelig sammen med tynne skiver av norsk spekeskinke og en rask tomatsalat.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g spekeskinke

French toast:

  • 6 stk. egg
  • 2,5 dl melk
  • 25 g revet parmesan
  • 0,5 ts dijonsennep eller sennepspulver
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ts tabasco
  • 8 skiver loff eller annet brød, gjerne daggammelt
  • 2 ss margarin til steking

Frisk tomatsalat:

  • 4 stk. tomat i terninger
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 2 ss olivenolje
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 603 kcal
Fett 30 g
Protein 39 g
Karbohydrater 42 g

Slik gjør du

Forvarm stekeovnen til 125 °C.

trinn du kan merke av

 


Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Den beste brunchen

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB11 21.11.2024 07:21:48