Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Åpen frokostsandwich med avokado

Frokostsmørbrød

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver bacon
  • 0,5 ss margarin
  • 1 stk. liten avokado
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 stk. egg
  • 1 skive brød
  • 0,5 stk. tomat
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 769 kcal
Fett 63 g
Protein 25 g
Karbohydrater 22 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Egg, avokado og bacon er nesten en magisk kombinasjon. En slik skive passer til alle døgnets tider. Lag og nyt!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver bacon
  • 0,5 ss margarin
  • 1 stk. liten avokado
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 stk. egg
  • 1 skive brød
  • 0,5 stk. tomat
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 769 kcal
Fett 63 g
Protein 25 g
Karbohydrater 22 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Ikke stek for mye bacon av gangen, da blir den fort mer kokt enn stekt. Og husk at bacon avgir både fett og vann, og kan ”krympe” så mye som 50 % under steking.

 

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB12 22.11.2024 20:49:24